Άκαπνοι και… καπνιστοί χώροι εστίασης στο Βόλο

ΜΠΡΙΖΟΛΑΔΙΚΟ, Παλαιά Βόλου
Εντελώς άκαπνο περιβάλλον, πολύ καλό φαγητό, άψογη εξυπηρέτηση, λογικαί τιμαί. Μπράβο τους!

BaCaRe, Σκενδεράνη με Δημητριάδος
Άκαπνος χώρος, πολύ καλό φαγητό, ολίγον τι κυριλέ και άρα με τσιμπημένες τιμές. Καλή εξυπηρέτηση, αν και δε θα ήθελα κάθε τρεις και λίγο να με ρωτάνε αν είμαι ευχαριστημένος ή πώς είδα τη σαλάτα και πως είδα την πατάτα…

ΚΡΙΤΣΑ, πλατεία Πορταριάς Πηλίου
Ίσως το καλύτερο εστιατόριο του Πηλίου από πλευράς ποιότητας, ποσότητας και εξυπηρέτησης! Οι τιμές βέβαια λίγο τσιμπημένες, αλλά αξίζει και το τελευταίο ευρωλεπτό! Ο εσωτερικός χώρος εννοείται απολύτως άκαπνος! Σε ημέρες αιχμής (σαββατοκύριακα, αργίες κλπ.) χρειάζεται να τηλεφωνήσετε για ρεζερβέ.

ΤΟ ΠΗΡΟΥΝΑΚΙ, Όγλ με Δημητριάδος
Ανήκει στη γνωστή σεφ Ελένη Ψυχούλη. Κανονικός τεκές! Νωρίς το βράδυ δεν καπνίζει κανείς, αλλά όταν το ίδιο το προσωπικό αρχίζει πρώτο να καπνίζει, τότε παίρνουν όλοι μπρος. Πολύ καλές γεύσεις και ποσότητες, αλλά οι τιμές στα ουράνια. Θα πρότεινα στον κατάλογο να προσφέρουν και ναργιλέδες με διάφορες γεύσεις.

ΤΖΙΤΖΙΚΑΣ ΚΑΙ ΜΕΡΜΥΓΚΑΣ, Παλαιά Βόλου
Ταβερνάκι με live γνωστά παλιά λαϊκά τραγουδάκια.Κάθε τραπέζι έχει και τασάκι, αλλά αρχικά κανείς δεν καπνίζει. Οι σερβιτόροι κλείνουν το μάτι και λένε στον κόσμο ότι μπορεί να καπνίσει μόλις ξεκινήσει και το live πρόγραμμα, συνήθως κατά τις 11! Από κει και πέρα, αν και ψηλοτάβανο, γίνεται τεκές. Πολύ καλά πιάτα, πολύ καλές τιμές.

ΟΥΖΟTHERAPY, Ερμού με Όγλ
Σηματάκι ότι απαγορεύεται το κάπνισμα έχουν μέχρι και στο κούτελό τους, αλλά ο καπνός που έρχεται από την κουζίνα δεν είναι από τα φαγητά τους… Ακόμα ένας τεκές. Κατά τ’ άλλα, καλοί μεζέδες, καλή εξυπηρέτηση, καλούτσικες τιμές.

BROTHER’S, Ερμού με Όγλ
Από πέρσι που άνοιξε ήταν άκαπνο και είχα δώσει τα εύσημά μου. Φέτος κάτι άλλαξε και κάνουν τα στραβά μάτια. Αν τους κάνεις παρατήρηση για τα διπλανά τραπέζια, κάτι μπορεί να σωθεί, αλλά στα παραπέρα τραπέζια βλέπεις καπνούς. Άψογη κουζίνα και εξυπηρέτηση, τσιμπημένες τιμές, πολύ δυνατά η μουσική.

ΣΤΑΦΥΛΟΣ, Μελούνας 6, πίσω από τον σιδ. σταθμό
Ακόμα ένας τεκές. Τασάκι πουθενά, αλλά οι σερβιτόροι είναι εκεί να σε εξυπηρετήσουν με ειδικά κουπάκια από αλουμινόχαρτο. Μικρός και χαμηλοτάβανος χώρος, οπότε γίνεται πανικός. Καλή κουζίνα, καλά κρεατικά και σαλάτες, καλές τιμές.

(447 αναγνώσεις)